Despre Noi

Bazele grupului Aquila au fost puse in anul 1994 iar parcursul nostru a fost ghidat mereu de valorile in care credem: parteneriatul pe termen lung, adaptarea la nevoile clientului, si flexibilitatea.

Ne mandrim cu o flota de sute de unitati din care peste 70% sunt Euro 5. Camioanele noastre sunt prezente in spatiul european iar reteaua logistica acopera intreaga tara. Experienta acumulata in aproape 20 de ani de activitate este pusa in serviciul clientilor nostri, iar angajamentul nostru pentru performanta ramane ferm.

Am dezvoltat parteneriate pe termen lung cu firme de renume precum Unilever, SCA, Ferrero, Philips, Wrigley, Lavazza, Coca Cola, Mars, Perenna. Am raspuns nevoilor pietei in continua schimbare. In 2001 si, respectiv, 2003 ne-am extins activitatea in Republica Moldova prin intermediul Trigor AVD si in Serbia prin Standard AVD.

Infrastructura complexa, personalul calificat, forta financiara ne permit sa oferim servicii integrate de transport, logistica, distributie si suport de marketing adaptate cerintelor clientilor si partenerilor nostri.