Proiect voluntariat Aquila - 10 octombrie 2023

Aquila continuă acțiunea începută în 2022 de a sprijini comunitatea locală alături de partenerii de la Habitat for Humanity.

Astfel, în data de 10 octombrie 2023 Aquila s-a  implicat în lucrările de construire pentru finalizarea celei de-a treia cladire quadruplex din comuna Berceni, jud Prahova destinată unor familii cu venituri reduse.

Voluntarii Aquila au participat cu mult entuziasm la diverse activități pe șantier, precum montarea izolației cu vată minerală, montarea plăcilor OSB si gips-cartonului, asigurând astfel condiții mai bune de locuit pentru 4 familii din aceasta comunitate.

Le mulțumim colegilor care au participat la această acțiune de voluntariat și care au contribuit la finalizarea cu succes a activității.

Ne concentram pe inițiative care sprijină dezvoltarea comunității si care reflectă angajamentul nostru de a aduce valoare și de a promova responsabilitatea socială.În plus, prin această acțiune contribuim la SDG11 în cadrul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, care se concentrează pe orașe și comunități durabile și ne implicăm activ în atingerea acestor obiective importante.

Previous
Previous

Aquila anunță lansarea campaniei 360 Dezghețat în Bucătărie – o campanie curajoasă marca Gradena, semnată Propaganda 

Next
Next

AQUILA, reducere notabilă a amprentei de carbon și a deșeurilor în 2022, în linie cu strategia de sustenabilitate