Un început de succes pentru programul Aquila de stagii de practică din 2023

În acest an, suntem mândri să continuăm programul nostru de stagii de practică, început în 2022 și care a ajutat la dezvoltarea tinerilor studenți, la îmbunătățirea și valorificarea cunoștințelor și abilităților dobândite în timpul facultății.

În data de 19 aprilie 2023, am organizat evenimentul de deschidere al programului de stagii de practică “Aquila Building Careers”, eveniment la care au participat studenții stagiari, cadre didactice ale Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești și profesioniști, reprezentanți ai companiei noastre.

Aquila, liderul în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, și-a propus să aibă un impact și mai mare în comunitate și să ofere studenților șansa de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu profesionist și sustenabil. Astfel, avem plăcerea de a va anunța deschiderea programului nostru de stagii de practică 2023 cu un număr de 19 poziții disponibile pentru studenți.

Totodată am decis să oferim trei burse în valoare totală de 4500 lei fiecare, acordate pe parcursul a 9 luni de zile, pentru a sprijini dezvoltarea profesională a tinerilor.

De asemenea, tinerii vor avea acces la diverse resurse de învățare, seminarii online, ateliere practice și activități de dezbatere si vor afla despre modalitățile prin care pot contribui la eforturile de sustenabilitate ale unei afaceri.

Prin organizarea acestui eveniment, aliniat cu strategia sa de sustenabilitate, Aquila subliniază angajamentul său față de responsabilitatea socială și față de dezvoltarea viitoare a tinerilor.

Îi felicităm pe toți stagiarii noștri și le dorim mult succes!

Previous
Previous

AQUILA investește în mijloace de transport și echipamente de depozit, în linie cu obiectivele de sustenabilitate

Next
Next

AQUILA va furniza o soluție logistică complexă pentru Hama România, lider european în accesorii IT și Comunicații