Aquila a dat startul stagiilor de practică 2022

Luni, 11 aprilie 2022, Aquila a dat startul primului stagiu de practică organizat în cadrul programului Aquila Building Careers, ce se adresează studenților Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești care au aplicat pentru acest program.

Programul de practică se  desfășoară în perioada 11 aprilie-30 mai, iar durata unui stagiu este de 90 ore.  În cele 90 ore de practică studenții au șansa să beneficieze de experiența profesioniștilor din Aquila și să intre în contact cu activitatea de zi cu zi desfășurată în patru departamente cheie ale companiei: Calitate și Customer Care, Operațiuni, Transport și Administrare Patrimoniu, Vânzări Servicii Logistice.

Prin acest program se dorește ca la finalizarea stagiului de practică studenții să cunoască modul de organizare și de funcționare a unei companii de distribuție, logistică și transport, fiind capabili să identifice rolul și activitățile specifice fiecărui departament în care au fost implicați.

La sfarșitul programului de stagiu, 3 dintre cei mai implicați și proactivi studenți vor primi burse pentru perioada de practică, iar cei care vor obține rezultate bune vor putea primi oportunități de angajare după terminarea studiilor.

Mai multe detalii despre proiect, precum și pasii ce trebuie urmați pentru înscrierea în program se regăsesc pe https://www.aquila.ro/studenti

Proiectul reprezintă inițiativa Aquila Part Prod Com S.A. în parteneriat cu Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Științe Economice.

Previous
Previous

Programul de stagii de practică Aquila 2022 -succes confirmat de studenți și cadre didactice

Next
Next

Aquila adaugă RAUCH în portofoliul său de branduri globale și va asigura distribuția la nivel național a produselor companiei austriece