O nouă pădure urbană la Grădina Botanică

 Sâmbăta, 23 martie, 39 de voluntari Aquila și 5 viitori stagiari în cadrul programului Aquila Building Careers și-au unit forțele într-un proiect comun pentru a da viața unei noi păduri urbane în incinta Grădinii Botanice Bucov.

Și-au arătat pasiunea pentru natură și s-au alăturat proiectului participând cu mult entuziasm și colegii nostri din Nepal și Kenya.

 A fost o zi deosebită, în care ne-am încărcat cu energie și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună și interacțiunea cu ceilalți voluntari Act for Tomorrow în cadrul programului "România plantează pentru mâine".

Ne-am unit forțele, respectul pentru mediul înconjurător și grija pentru un mod de viață sustenabil iar rezultat a fost unul remarcabil:  12.300 de puieți, din 8 specii diferite, stejar, frasin, fag, paltin, arțar, gorun, jugastru și tei alcătuiesc astăzi mini-pădurea urbană din incinta Grădinii Botanice pe o suprafață de 6.000 mp.

Vom continua să acționăm, să ne respectăm angajamentele solide din Strategia de Sustenabilitate și să contribuim la un mediu mai verde și mai sănătos!

Alegem să ne implicăm!

 

Romania plantează pentru măine #plantACT

 

Previous
Previous

AQUILA a bugetat investiții de 16,9 milioane de euro pentru reînnoirea flotei și a echipamentelor de depozit

Next
Next

Siguranță prin responsabilitate și diversitate