Aquila anunță participarea la Foodservice and Hospitality Expo, în perioada 4-6 noiembrie, Sala Laminor

Suntem încântați să vă invităm alături de noi, la Foodservice and Hospitality Expo, în perioada 4-6 noiembrie, Sala Laminor, unde Aquila va participa în calitate de expozant.

La standul nostru veți avea ocazia să descoperiți produsele marcă proprie Aquila – Gradena, Yachtis, LaMasă, pe care le puteți degusta, precum și serviciile integrate pe care le oferim partenerilor noștri.

Echipa FoodServ vă așteaptă la standul Aquila, cu o cafea Lavazza, unde va prezenta întreg portofoliul HoReCa, ce poate fi accesat și pe paltforma aquila-shop.ro.

Alături de noi va fi și Elena Matei, cea mai tânără finalistă a emisiunii Chefi la Cuțite!, pentru o demonstrație live de gătit cu brandurile proprii – Gradena și Yachtis, luni, de la ora 13:30. O ocazie perfectă de a învăța secretele celor mai delicioase preparate!

Elena Matei a impresionat rapid telespectatorii și comunitatea online cu talentul și pasiunea ei pentru gătit. Carisma și forța sa interioară au inspirat o comunitate loială și numeroasă pe rețelele sociale.

Aquila – un produs distribuit în fiecare casă!

Previous
Previous

AQUILA anunță semnarea unei promisiuni de vânzare-cumpărare pentru prima achiziție planificată

Next
Next

Aquila anunță lansarea campaniei 360 Dezghețat în Bucătărie – o campanie curajoasă marca Gradena, semnată Propaganda