Programul de stagii de practică Aquila 2022 -succes confirmat de studenți și cadre didactice

În data de  30.05.2022 a avut loc  evenimentul de închidere al proiectului de practică (Aquila Building Careers) organizat în parteneriat cu UPG Ploiești, destinat studenților ambițiosi și dinamici, cărora Aquila le-a oferit ocazia să se familiarizeze cu aspectele practice ale activităților din cadrul companiei. 

La acest program au participat 9 studenți din cadrul Facultății de Științe Economice, Specializarea Merceologie și Managementul Calității și Specializarea Finanțe-Bănci care, în perioada 11 aprilie-30 mai 2022 au beneficiat de o experiență profesională valoroasă, pe care au dobândit-o în cadrul departamentelor Operațiuni, Transport și Administrare Patrimoniu, Calitate și Customer Care și Vânzări Servicii Logistice.

Pe perioada derulării proiectului am constatat interesul tinerilor față de organizație și față de procesul de învatare, iar interacțiunea cu profesioniștii Aquila a permis studenților să-și îmbunătățească și să își valorifice cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul facultății, menținând un nivel ridicat de interes. La finalul stagiului de practică toți studenții au primit certificate de participare, iar 3 dintre aceștia au beneficiat de burse de studiu.

Considerăm acest prim proiect o reușită, confirmată și de prezentările și testimonialele studenților, a decanului și a prodecanului UPG și privim cu încredere către proiectele din anii ce vor urma.

Previous
Previous

Aquila țintește dublarea EBITDA în 5 ani, prin evoluție organică și achiziții

Next
Next

Aquila a dat startul stagiilor de practică 2022