Aquila Building Careers 2024

Luni, 15 aprilie, a avut loc lansarea celei de-a treia ediții a programului nostru de stagii de practică, "Aquila Building Careers". Evenimentul a fost marcat de participarea studenților stagiari, a cadrelor didactice de la Facultatea de Științe Economice a Universității Petrol-Gaze din Ploiești, precum și a profesioniștilor și partenerilor Aquila.

Ca lider în servicii integrate de distribuție și logistică pe piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, Aquila se angajează să ofere celor 19 de studenți participanți șansa de a-și dezvolta abilitățile într-un cadru profesionist. Continuăm angajamentul de a sprijini dezvoltarea profesională a tinerilor prin oferirea de burse de studiu și acces la o varietate de resurse educaționale, inclusiv seminarii online, ateliere practice și activități interactive de dezbatere.

În plus, Programul de Stagii de Practică pentru anul 2024 aduce două noutăți: participarea a cinci stagiari în inițiativele noastre de voluntariat, contribuind direct la proiectele de conștientizare și protecție a mediului, și lansarea Aquila Sustainability Lab, un segment nou al programului care încurajează inovația, oferind stagiarilor posibilitatea de a propune soluții sustenabile, care ar putea fi integrate în strategia Aquila.

Felicitări tuturor participanților și mult succes în călătoria începută alături de Aquila!

Previous
Previous

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood

Next
Next

AQUILA a bugetat investiții de 16,9 milioane de euro pentru reînnoirea flotei și a echipamentelor de depozit