Alegem să ne implicăm!

Aquila se implică activ în susținerea comunităților în care activează. Pentru că una dintre direcțiile sale de acțiune este responsabilitatea socială, avem convingerea că succesul unei organizații este strâns legat de dezvoltarea sustenabilă.

Una dintre principalele preocupări ale organizației cu privire la responsabilitatea socială este reprezentată de sănătate, în toate formele ei: fizică, mentală, emoțională. De aceea, ne-am alăturat cu entuziasm, din prima clipă, inițiativei Primăriei Municipiului Ploiești de modernizare a locurilor de joacă din oraș.

Primul rezultat al acestei colaborări este amenajarea locului de joacă din Parcul Nord din Ploiești, dotat cu echipamente și accesorii de calitate superioară, destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-14 ani. Au fost montate leagăne, balansoare, mese pentru șah și alte jocuri educative, dar și un pavaj special de cauciuc anti-traumă, specific locurilor moderne de joacă. Totul pentru a crea mediul perfect de relaxare prin mișcare pentru micii locuitori ai orașului Ploiești.

„La Aquila, considerăm activitatea fizică, în cazul copiilor prin joacă și activități în aer liber, ca fiind o parte esențială a bunăstării mentale și emoționale a unei persoane. Ne uităm la viitor, la copiii care cresc, având nevoie de cele mai bune condiții pentru dezvoltarea personală, sănătatea acestora fiind cea mai importantă, sens în care am ales să ne implicăm în acest proiect. Avem încredere că locul de joacă din Parcul Nord va aduce multe momente de fericire copiilor, dar și adulților, devenind cu siguranță un loc pentru crearea de amintiri frumoase, de neegalat.


Mulțumim Primăriei Municipiului Ploiești pentru oportunitatea de a ne alătura acestui proiect și ne exprimăm întreaga disponibilitate pentru a continua implicarea în acțiuni similare în sprijinul dezvoltării comunității”.

Previous
Previous

Întrebări şi răspunsuri despre listarea Aquila Part Prod