Transport international

Asiguram atat servicii de transport intra-comunitar cat si de transport „on-the-spot” cu o flota impresionanta coordonata de o echipa experimentata si specializata in: dispecerizare, gestionarea traficului pe proiecte, vanzari directe, contabilitate si facturare, controlul costurilor, securitate sau managementul flotei. Avem peste 400 de conducatori auto angajati in activitatea operationala a departamentului.

Serviciile noastre

In cea mai mare parte aceste servicii sunt subcontractate catre clienti specifici precum DHL Euronet GmbH DE, Logesta Gestion de Transport ES, TNT Express Austria GmbH, TNT Express Road Network b.v. NL, TD Italia Logistik & Transport, Alpin Spedition GmbH, Heavyteam-Spezialtransport GmbH.

Oferim aceasta posibilitate pentru acei clienti care doresc servicii punctuale de transport, clienti de pe burse de transport on-line sau in urma unor licitatii (electronice, solicitari via e-mail, etc).

Camioanele sunt dotate cu sisteme GPS (Quallcom, Sateltrack), sisteme anti-furt ( Digital Security Service Italia, Sateltrack), telefoane mobile soferi, telefoane mobile cabina.

Servicii time-definite, cu timpi de tranzit eficienti, conform legislatiei in vigoare referitoare la timpul de lucru si cel de condus al conducatorului auto. Pentru eficientizarea timpilor de tranzit, in functie de cerintele proiectului, se lucreaza si in echipaje de 2 soferi. Mai mult, rutele se prestabilesc de catre reprezentantii de vanzari (folosind sofware licentiat Map&Guide Professional) si sunt respectate intocmai de catre soferi.