Aquila Part Prod Com

Infiintata in 1994, Aquila Part Prod Com si-a dezvoltat activitatea in urmatoarele domenii: transport, logistica, distributie. Este compania care a pus bazele grupului. Am dezvoltat parteneriate pe termen lung Avand in acest moment parteneri precum Unilever, SCA Lavazza, Philips, acoperim segmentele de retail FMCG precum si segmentele de brown goods/small domestic appliances.

Venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri cu know-how-ul pietei acumulat in peste 19 ani de activitate. Echipa de profesionisti experimentati este pregatita pentru a sustine clientii in mediul de piata actual. Intreaga activitate a Aquila Part Prod se desfasoara cu sprijinul departamentelor de Distributie, Logistica precum si Transport.

Aquila Asig Agent de Brokeraj, presteaza servicii de intermediere in domeniul asigurarilor. Activita- tea este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Raspundem solicitarilor pentru orice tip de asigurare venite atat din partea pesoanelor juridice cat si din partea persoanelor fizice.
Asiguram asistenta in caz de dauna, in urma producerii unor riscuri cuprinse in politele de asigurare incheiate.
Prin intermediul firmei Aquila Agricola, ne adresăm clienților din segmentul en-gros. Avem culturi de grâu, orz, porumb, rapiță, floarea-soarelui, cu precadere, în zona Constanța.