Retail

Asiguram servicii de distributie pentru produse food si non-food utilizand toate canalele retail prin intermediul companiilor Aquila Part Prod Com si Seca Distribution cu suportul departamentelor specializate de Distributie si Logistica, precum si cel al departamentul de Transport cu componentele sale de transport intern si international.

Dintre punctele noastre forte amintim:

  • Orientare spre distributie numerica, avantaj competitiv prin sistemul de vanzare van-sale, experienta in vanzarea produselor de impuls (Wrigley)
  • Atuurile FMCG transpuse la distributia produselor de folosinta indelungata pe toate canalele : retail, online, modern trade, B2B, dealer independent (Philips)
  • Complexitatea categoriilor de produse si clienti, portfoliu bogat de produse food + non food
  • Abordare directa si clara, calitate in executie, expertiza in produse semirefrigerate, merchandising dedicat pe canalul de modern trade (Ferrero)
  • Activitati de trade marketing personalizate pe categorii de client (SCA)
  • Know-how pentru categoria pet-food pe canalul clienti specialisti (Mars)
Avem parteneriate cu marile retele importante de cash & carry din Romania.
Lucram cu peste 970 clienti en-gros din Romania prin care se asigura o disponibilitate nationala a produselor partenerilor nostril.
De-a lungul celor peste 19 ani de experienta am selectat cei mai valorosi subdistribuitori cu care am stabilit relatii de parteneriat pe termen lung. In momentul de fata lucram cu un numar de 19 de subdistribuitori.
Colaboram cu peste 950 unitati din categoriile Hypermarket-uri, Supermarket-uri internationale si locale, si magazine de discount.
Lucram direct cu peste 70.000 clienti din categoria comert traditional, acoperind toate tipurile de magazine.
Deservim, in egala masura retele de benzinarii, farmacii, retele de bricolaj, unitati HoReCa ce totalizeaza un numar de peste 3000 de locatii.